Om Overgrep.no

Om Overgrep.no

Overgrep.no er en ressursside med spørsmål og svar om seksuelle overgrep. Nettstedet retter seg mot både ofre og pårørende. Nettstedet er laget i samarbeid med organisasjonene Utsattmann og Vi tror deg-stiftelsen, som du finner mer info om nedenfor.

Kontaktinformasjon


Vi tror deg-stiftelsen
Falbes gate 18D
0170 OSLO

kontakt@vitrordeg.com

Innsamlingskonto:
1503.86.74517
Vipps #97929


Utsattmann
Vesterøya 46
4625 Flekkerøy

post@utsattmann.no

Innsamlingskonto:
3090.14.79468
Vipps #88670


Overgrep.no

Overgrep.no er en nettressurs i form av en database med spørsmål og svar om seksuelle overgrep. Nettstedet inneholder også oversikt over alle landets overgrepssentre og overgrepsmottak. Nettstedet retter seg mot både voldsofre og deres pårørende.

Dersom du har spørsmål knyttet til seksuelle overgrep eller vold kan du kontakte Utsattmann eller Vi tror deg-stiftelsen. Se kontaktinformasjon ovenfor.

Dersom du finner feil på nettstedet, eller har andre tilbakemeldinger av teknisk karakter, kan du kontakte webredaktør/teknisk administrator Aksel Hellerud ved å sende en e-post til post@overgrep.no.

Av bistandsadvokat Sigrid Morseth

Bistandsadvokat Sigrid Morseth

Jeg heter Sigrid Morseth og jobber som bistandsadvokat i Advokatfirmaet Teigstad AS. Jeg hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.