Kan jeg bytte bistandsadvokat?

Kan jeg bytte bistandsadvokat?

Har du først krav på bistandsadvokat, er det enkelt å bytte bistandsadvokat dersom du ikke er fornøyd.


Det finnes mange ulike grunner til at fornærmede eller etterlatte ønsker å bytte bistandsadvokat. Ofte kan det være fordi bistandsadvokaten ikke virker spesialisert nok innen dette feltet og bruker lang tid på å svare på spørsmål og henvendelser angående saken. Ønsket om å bytte kan også være fordi klienten føler at hun/han får lite informasjon om prosessen.

Du trenger imidlertid ikke begrunne ønsket om å bytte bistandsadvokat. Dersom du tar kontakt med et nytt advokatfirmaet, er bytteprosessen er enkel. Du trenger ikke selv å si i fra til din tidligere bistandsadvokat.

Bilde av en bistandsadvokat i Oslo tingrett

Vi har en rekke bistandsadvokater tilknyttet denne siden som du kan ta kontakt med her dersom du ønsker å bytte bistandsadvokat.

Av bistandsadvokat Eirik Teigstad

bistandsadvokat Eirik Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av de ni bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS, et spesialisert og landsdekkende firma som hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep. Send gjerne en mail til meg på teigstad@advokat-teigstad.no dersom du lurer på noe.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.