Hvordan søker jeg om bistandsadvokat?

Hvordan søker jeg om bistandsadvokat?

Dersom du har blitt utsatt for grov vold, familievold eller sedelighetsforbrytelser kan du kontakte et advokatfirma for en uforpliktende vurdering av saken. Fornærmede vil ha krav på bistandsadvokat allerede før saken er anmeldt, samt etter at saken evt. er avsluttet eller henlagt. Trykk her dersom du vil kontakte våre advokater for spørsmål om gratis rettshjelp fra bistandsadvokat.


Du kan selv velge hvem du vil søke advokathjelp fra. Kontaktskjemaene finner du enkelt på advokatfirmaenes nettsider. Advokaten du søker vil sørge for oppnevning som bistandsadvokat dersom du har krav på det.

Vi har en rekke bistandsadvokater tilknyttet denne siden som du kan ta kontakt med dersom du ønsker det. Trykk her for å komme i kontakt med våre bistandsadvokater.

.

 

Av bistandsadvokat Eirik Teigstad

bistandsadvokat Eirik Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av de ni bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS, et spesialisert og landsdekkende firma som hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep. Send gjerne en mail til meg på teigstad@advokat-teigstad.no dersom du lurer på noe.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.


    Ukategorisert