Hvor er Senter mot incest og seksuelle overgrep – Nordland?

Hvor er Senter mot incest og seksuelle overgrep – Nordland?

Det finnes en rekke incest- og overgrepssentre rundt omkring i landet. Her kan du få råd, støtte og annen hjelp kompetent personell med taushetsplikt. I Nordland finnes det ett slikt senter. Dette heter Senter mot incest og seksuelle overgrep – Nordland. Tilbudet er gratis og åpent for alle.

Under finner du informasjonen du trenger for å komme i kontakt med dette overgrepssenteret:

Senter mot incest og seksuelle overgrep – Nordland
Peter Bechsgt.11
Postboks 138
8651 Mosjøen
Tlf: 75173050/46936760
E-post: post@smiso-nordland.no
Web: www.smiso-nordland.no

Kontakt advokat dersom du har spørsmål om overgrep

Den som er utsatt for seksuelle overgrep vil i utgangspunktet ha krav på kostnadsfri bistandsadvokat som kan hjelpe deg under saken. Her kan du se om du har krav på advokat i forbindelse med saken din, eller har andre spørsmål knyttet til seksuelle overgrep.

 

Av bistandsadvokat Eirik Teigstad

bistandsadvokat Eirik Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av de ni bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS, et spesialisert og landsdekkende firma som hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep. Send gjerne en mail til meg på teigstad@advokat-teigstad.no dersom du lurer på noe.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.