Hvor er Senter mot seksuelle overgrep – Agder?

Hvor er Senter mot seksuelle overgrep – Agder?

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Hvor er Senter mot seksuelle overgrep – Agder?

Det finnes flere overgrepssentre rundt omkring i Norge. Sentrene er ment å være et lavterskeltilbud der ofre kan komme å få råd og støtte etter å ha vært utsatt for et seksuelt overgrep. Tilbudet er gratis og senterne er åpne for alle.

I Vest-Agder finnes det et slikt senter. Dette ligger i Kristiansand og heter Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep – Agder.

Under finner du kontaktinformasjonen til Senter mot seksuelle overgrep – Agder:

Senter mot seksuelle overgrep – Agder
Markensgt. 37, 2 etg
Postboks 330
4663 Kristiansand S
Tlf: 38 07 11 11
Fax: 38 02 93 49
E-post: kontak@smso-agder.no
Web: www.smso-agder.no

Kontakt advokat dersom du har spørsmål om overgrep

Den som er utsatt for seksuelle overgrep vil i utgangspunktet ha krav på kostnadsfri bistandsadvokat, som også kan være med i avhør. Trykk her dersom du lurer på om du har krav på advokat i forbindelse med saken din, eller har andre spørsmål knyttet til anmeldelse eller avhør.

Av bistandsadvokat Eirik Teigstad

bistandsadvokat Eirik Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av de syv bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS, et spesialisert og landsdekkende firma som hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page