Hvor er Nora krise- og incestsenter?

Hvor er Nora krise- og incestsenter?

Det finnes en rekke incest- og overgrepssentre rundt omkring i landet. Her kan du få råd og støtte av kompetent personell med taushetsplikt. Finnmark har to overgrepssentre. Ett av dem finner du i Kirkenes og det heter Nora krise- og incestsenter.


Senteret sitt formål er å yte hjelp til kvinner, menn og barn i krisesituasjoner, og å gi seksuelt misbrukte kvinner, menn og barn et bedre liv på egne premisser. Nora krise- og incestsenter tilbyr et beskyttet botilbud i en overgangsperiode, inntil de hjelpesøkende finner mer permanente løsninger for å bedre sin livs situasjon.

Under finner du mer informasjon om dette krise- og incestsenteret:

Bilde av en bistandsadvokat i Oslo tingrett

Nora Krise og incestsenter
Amtmannsgt. 4
PB 347
9915 Kirkenes
Tlf: 78 99 60 60
Fax: 78 99 60 61
E-post: info@norasenteret.no
Web: www.norasenteret.no

 

Av bistandsadvokat Eirik Teigstad

bistandsadvokat Eirik Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av de ni bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS, et spesialisert og landsdekkende firma som hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep. Send gjerne en mail til meg på teigstad@advokat-teigstad.no dersom du lurer på noe.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.