Hvor er Buskerud regionens Incestsenter?

Hvor er Buskerud regionens Incestsenter?

Det finnes en rekke incest- og overgrepssenter rundt omkring i Norge. Her kan du blant annet få råd og støtte av kompetent personell som har taushetsplikt. I Buskerud finner du ett incest- og overgrepssenter. Dette heter Buskerud regionens Incestsenter og ligger i Drammen.


Senteret tilbyr et lavterskeltilbud til alle som har vært utsatt for incest eller andre seksuelle overgrep. Her vil du møte ansatte som har kunnskap og erfaring med nettopp det å snakke med unge og voksne som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Tilbudet er gratis og åpent for alle.

Under følger kontaktinformasjonen til Buskerud regionens Incestsenter:

Buskerud regionens Incestsenter
Haugesgt. 1
PB 237 Bragenes
3001 Drammen
Tlf: 32 04 58 00
E-post: bris@drammen.kommune.no
Web: www.brisenter.org

Av bistandsadvokat Eirik Teigstad

bistandsadvokat Eirik Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av de ni bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS, et spesialisert og landsdekkende firma som hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep. Send gjerne en mail til meg på teigstad@advokat-teigstad.no dersom du lurer på noe.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.