Hvor er incest- og overgrepssenteret i Follo?

Hvor er incest- og overgrepssenteret i Follo?

Den som er utsatt for incest og andre overgrep kan ha behov for noen å snake med. Du kan få støtte og gode råd hos et incest og overgrepssenter selv om du ikke har anmeldt overgrepet.

I Follo finner du ett incest- og overgrepssenter. Her kan du som har opplevd psykisk og fysisk vold i nære relasjoner, incest eller annen seksuell vold komme for å få hjelp.


Incestsenteret i Follo er et gratis samtale- og botilbud. Du trenger ingen henvisning for å oppsøke dette senteret. Alle som jobber på senteret har taushetsplikt og jobber etter prinsippet «hjelp til selvhjelp».

Bilde av en bistandsadvokat i Oslo tingrett

Incestsenteret har døgnåpent, og alle er alltid velkommen til å ta kontakt uavhengig av kjønn, alder eller nasjonalitet.

Under følger kontaktinformasjonen for incestsenteret i Follo:

Incestsenteret i Follo
Langbakken 9
1430 Ås
Tlf: 64 97 23 30
Fax: 64 97 23 35
E-post: post@so-senteret.no
Web: www.incestsenteretifollo.no

 

Av bistandsadvokat Eirik Teigstad

bistandsadvokat Eirik Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av de ni bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS, et spesialisert og landsdekkende firma som hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep. Send gjerne en mail til meg på teigstad@advokat-teigstad.no dersom du lurer på noe.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.