Bistandsadvokat i Brumunddal

Bistandsadvokat i Brumunddal

Brumunddal er den største byen og kommunesenteret i Ringsaker kommune i Hedmark. Kommunen har ca. 10 000 innbyggere. Det finnes enkelte advokatfirmaer som påtar seg saker som bistandsadvokat i Brumunddal. I Hamar finner du videre mange tilbud som også overgrepsutsatte her kan benytte seg av.  Husk at dersom du har krav på bistandsadvokat vil all advokathjelp være kostnadsfri – trykk her for å kontakte våre advokater for å finne ut om du har krav på fri rettshjelp.


Utsatt for overgrep i Brumunddal?

Det finnes ingen overgrepsmottak i Brumunddal, det nærmeste ligger i Elverum. For medisinske undersøkelser og sikring av biologiske bevis kan du imidlertid også henvende deg til Hedmarken legevakt, som har adresse Skolegata 32, 2318 Hamar. Legevakta har døgnåpen telefon med nummer 62 53 19 00.

Sykehuset Innlandet Elverum
Overgrepsmottaket i Elverum

Det nærmeste krisesenteret til Brumunddal er Stiftelsen Hamar Krisesenter. Her kan overgrepsutsatte få blant annet midlertidig botilbud og støtte, råd og veiledning fra kompetente ansatte med taushetsplikt. Du kan kontakte senteret på 62 52 75 10 eller hik@hamar.kommune.no.

I Hedmark finnes det flere overgrep- og incestsentre, men ingen i Brumunddal kommune. Det nærmeste er Støttesenter mot Incest og seksuelle overgrep – Hamar. Besøksadressen hit er Lindberbakken 3B, 2318 Hamar. Senteret kan ellers kontaktes på telefon på 62 53 34 01 eller e-posten post@smisohamar.no. For å lese mer om tilbudet for overgrepsutsatte kan du gå inn på www.smisohamar.no.

Dersom du har vært utsatt for overgrep i Brumunddal og ønsker å anmelde forholdet, kan du kontakte den lokale politistasjonen. Ringsaker lensmannskontor ligger i Nygata 22, 2380 Brumunddal. Telefonnummeret hit er 02800.

Bistandsadvokat i Brumunddal

Det finnes et fåtall av advokatfirma med kontor i Brumunddal. Du står fritt til å kontakte et hvilket som helst firma i landet. Gjennom bistandsadvokatordningen kan fornærmede og etterlatte i alvorlige overgrepssaker ha rett på gratis advokathjelp. Advokaten du kontakter vil i slike tilfeller sørge for å bli oppnevnt som din bistandsadvokat og vil bistå gjennom hele prosessen, fra anmeldelse til eventuell straffesak. Vi har en rekke bistandsadvokater tilknyttet denne siden som kan hjelpe deg dersom du ønsker dette  –  les mer om våre bistandsadvokater her.

 

Av bistandsadvokat Eirik Teigstad

bistandsadvokat Eirik Teigstad

Jeg heter Eirik Teigstad og er én av de ni bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS, et spesialisert og landsdekkende firma som hjelper voldsofre med å anmelde og søke erstatning etter familievold og seksuelle overgrep. Send gjerne en mail til meg på teigstad@advokat-teigstad.no dersom du lurer på noe.

Spørsmål om anmeldelse eller erstatning?

Send en uforpliktende henvendelse til bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS dersom du har spørsmål om anmeldelse eller erstatning. Vi har taushetsplikt.


    Ukategorisert