Gå til hovedinnhold Gå til søk

Fikk 1,3 millioner i erstatning etter sovevoldtekt

En av bistandsadvokatene i Advokatfirmaet Teigstad AS bisto en klient som hadde blitt utsatt for en sovevoldtekt til å søke om voldsoffererstatning. Kvinnen hadde anmeldt forholdet i 2007. Saken ble lite grundig etterforsket av politiet, og til slutt henlagt. Hennes daværende bistandsadvokat hadde ikke hjulpet klienten med å søke om voldsoffererstatning.

Da kvinnen tok kontakt med oss hjalp vi henne med å søke om erstatning. Kontoret for voldsoffererstatning tilkjente kvinnen til sammen 1,3 millioner i menerstatning, oppreisning og tap av fremtidig inntekt.

Våre bistandsadvokater ser ofte at klientens tidligere bistandsadvokat ikke har hjulpet til med å søke om erstatning. I slike tilfeller retter vi opp i dette, og hjelper klienten med å søke erstatning. I de fleste saker hvor man kan ha krav på voldsoffererstatning er det lange foreldelsesfrister, og man kan derfor få erstatning selv om det er lang tid siden forholdet ble anmeldt eller den straffbare handlingen ble begått.

Har du blitt utsatt for et seksuelt overgrep og trenger bistandsadvokat?

Alle som har vært utsatt for seksuelle overgrep har krav på bistandsadvokat som blir betalt av det offentlige. Bistandsadvokaten hjelper deg å anmelde forholdet og til å undersøke om du har krav på erstatning for det du har blitt utsatt for. Dersom det er grunnlag for å søke erstatning, hjelper advokaten deg med dette.

Advokatfirmaet Teigstad AS består av 7 bistandsadvokater, og er det mest spesialiserte advokatfirma i Norge i slike saker. Kontakt oss gjerne dersom du trenger hjelp med saken din.

Telefon: 22 34 30 000

E-post: post@advokat-teigstad.no

Du finner informasjon om våre advokater på http://www.advokat-teigstad.no/.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.