Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Ski

Ski er en kommune i Follo i Akershus med ca. 30 000 innbyggere. Ski har et overgrepssenter, der du kan snakke med noen dersom du er utsatt for overgrep. Ski har også politistasjon og domstol. Det er også noen få bistandsadvokater som holder til i Ski. Vi har også en rekke bistandsadvokater tilknyttet denne siden som kan hjelpe deg – trykk her for å se om du har rett på kostnadsfri bistandsadvokat.


Anmelde seksuelle overgrep, voldtekt og familievold i Ski

Dersom du nylig har blitt utsatt for et seksuelt overgrep er det viktig at du kommer deg raskt til et overgrepsmottak. Det nærmeste overgrepsmottaket til Ski ligger i Oslo.

Dersom du er utsatt for seksuelle overgrep og ønsker noen å prate med kan du kontakte overgrepssenteret i Follo, som ligger på Ås, litt utenfor Ski.

Krisesenteret i Ski har telefonnummer 64 97 23 00. Dette er et døgntilbud til volds- og overgrepsutsatte menn og kvinner i livskrise.

Follo politidistrikt har sete i Vestveien 16, 1400 Ski. Telefonnummeret til politiet på Ski er 64 85 16 00. Du kontakter politiet dersom du ønsker å anmelde overgrep, voldtekt eller familievold, eller andre straffbare forhold.
Follo politistasjon

Follo politistasjon ligger i Ski

Tingretten i Ski heter Follo tingrett, som dekker straffesaker som har skjedd i Enebakk, Frogn, Nesodden, Oppegård, Ski, Vestby og Ås.

Bistandsadvokat i Ski

Alle som er utsatt for alvorlige overgrep som vold i nære relasjoner, voldtekt og andre seksuelle overgrep har krav på hjelp fra en bistandsadvokat til å få hjelp med å anmelde og å få hjelp til å ivareta sine interesser under etterforskning og eventuell hovedforhandling.

Det er flere bistandsadvokatser i Ski. Du velger selv advokat ved å søke på nettet og kontakte den advokaten du mener innehar den riktige kompetansen. Det er fritt advokatvalg i Norge så du kan også kontakte en spesialisert bistandsadvokat fra Oslo dersom du ønsker dette. Dersom du ønsker det kan du også kontakte bistandsadvokatene tilknyttet denne siden for å få rådgivning og bistand.

 

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.