Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Narvik

Narvik er en kommune og en by på Ofoten i Nordland fylke. Byen er med sine 14 000 innbyggere en av Nord-Norges største byer. Dersom du skal anmelde seksuelle overgrep eller vold i nære relasjoner så har Narvik noen få advokater som påtar seg oppdrag som bistandsadvokat. Vi har også en rekke bistandsadvokater tilknyttet denne siden som kan hjelpe deg – trykk her for å se om du har rett på kostnadsfri bistandsadvokat.


Anmelde familievold eller seksuelle overgrep i Narvik

Nærmeste overgrepsmottaket til Narvik ligger i Harstad. Her kan du komme dersom du har blitt utsatt for vold, voldtekt eller andre seksuelle overgrep. Overgrepsmottaket kan sikre biologiske bevis, og hjelpe deg videre i forhold til å anmelde forholdet.

Det er inget overgrepssenter i Narvik. Det nærmeste overgrepssenteret ligger i Mosjøen.

Narvik politistasjon har telefonummer 75 58 90 00, og ligger i Kongensgate 14-16, 8514 Narvik. Det er her du tar kontakt dersom du ønsker å anmelde et seksuelt overgrep eller familievold, såfremt du ikke velger å anmelde via en bistandsadvokat.

Tingretten i Narvik heter Ofoten tingrett. Det er her en eventuell straffesak vil gå dersom også det straffbare forholdet har skjedd i Narvik.

Bistandsadvokat i Narvik

Dersom du skal anmelde vold fra partner, overgrep mot barn eller voldtekt kan du få kostnadsfri hjelp til dette fra en bistandsadvokat. Bistandsadvokat er en advokat som ivaretar rettighetene til voldsofre, både under etterforskning og under eventuell straffesak, samt i forhold til voldsoffererstatning. Det er flere advokater i Narvik som påtar seg slike oppdrag, men du kan også velge et landsdekkende spesialistfirma da du selv har krav på å velge den advokaten du ønsker. Dersom du ønsker det kan du også kontakte bistandsadvokatene tilknyttet denne siden for å få rådgivning og bistand.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.