Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Jessheim

Jessheim er en by i Ullensaker kommune på Øvre Romerike i Akershus fylke. Jessheim har ca. 17 000 innbyggere. Jessheim har ingen egne tilbud til volds-og overgrepsutsatte, bortsett fra politistasjon. Men det er flere bistandsadvokater som holder til på Jessheim. Har du krav på bistandsadvokat vil også du ha krav på kostnadsfri advokathjelp – ønsker du dette nærmere forklart av våre advokater kan du trykke her.

Anmelde familievold og seksuelle overgrep på Jessheim

Det nærmeste overfrepsmottaket ligger i Oslo. Dersom du nylig har blitt utsatt for et overgrep bør du sørge for å komme raskt til overgrepsmottaket for å sike eventuelle biologiske bevis som kan benyttes i en eventuell straffesak. Overgrepsmottaket kan hjelpe deg med å anmelde forholdet.

Det er heller ingen overgrepssenter i byen, men Oslo ligger ikke så langt unna med sine tilbud, herunder støttesenteret mot incest og seksuelle overgrep i Oslo. Her kan du gå i samtalegrupper dersom du trenger noen å prate med.

Det nærmeste krisesenteret ligger i Lillestøm, og har telefonnummer 66 93 23 10.

Dersom du skal anmelde vold i nære relasjoner eller overgrep/voldtekt kan du kontakte Ullensaker lensmannskontor som ligger i Rådhusvegen 4, 2050 Jessheim. Lensmannskontoret har telefonnummer 63 92 90 00.

Tingretten ligger i Eidsvoll i Akershus og dekker kommunene Eidsvoll, Ullensaker, Nannestad, Hurdal og Nes, altså også Jessheim. Det er her straffesaken skal gå dersom det blir tatt ut tiltale i saken.

Bistandsadvokat i Jessheim

Alle som skal anmelde overgrep eller familievold har krav på advokathjelp av en offentlig oppnevnt bistandsadvokat. Bistandsadvokaten vil ta seg av kontakten med politiet, og bli med i avhør og ellers holde fornærmede orientert om hva som skjer under etterforskningen. Bistandsadvokaten vil også bli med under straffesaken og ivareta fornærmedes rettigheter, herunder fremme krav om erstatning og oppreisning.

Det er flere advokater på Jessheim som tar oppdrag som bistandsadvokat, men du kan selv finne den advokaten du ønsker hjelp av på nettet. Det er fritt advokatvalg i Norge, og du kan også velge en advokat som ikke holder til i nærheten, for eksempel dersom du ønsker en spesialisert advokat. Dersom du ønsker det kan du kontakte våre bistandsadvokater her. Disse har lang erfaring innen bistandsadvokat og kan også finne ut hvor deg om du har krav på kostnadsfri advokathjelp.

Se også her: https://www.eiendomsrett.no/jessheim/

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.