Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Moelv

Moelv er en by og et tettsted i Ringsaker kommune som ligger i Hedmark fylke. Tettstedet har ca. 4200 innbyggere. Her finner du blant annet Advokatfirma Campbell & Co som påtar seg oppdrag som bistandsadvokat. Kommunen har imidlertid få særskilte tilbud for overgrepsutsatte. De nærmeste tilbudene er stort sett lokalisert i Hamar og Elverum. 


Utsatt for overgrep i Moelv?

Voldtektsmottaket for Hedmark er knyttet til Sykehuset Innlandet HF Elverum. Her kan du få medisinske undersøkelser, samtaler og rådgivning. Dette er det nærmeste overgrepsmottaket til Moelv. Besøksadressen hit er Kirkeveien 7, 2406 Elverum, og mottaket kan kontaktes på 06200.

Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep – Hamar er det nærmeste incest- og overgrepssenteret til Moelv. Her kan du få råd og veiledning fra kompetent personale med taushetsplikt. Senteret er lokalisert i Lindbergbakken 3 B, 2318 Hamar, og kan kontaktes på telefonnummeret 62 53 34 01 eller e-posten post@smisohamar.no.

Stiftelsen Hamar Krisesenter er det nærmeste krisesenteret til Moelv. Krisesenteret tilbyr midlertidig botilbud, råd og støtte fra kompetent personale med taushetsplikt. Du kan kontakte senteret på en døgnåpen vakttelefon med nummer 62 56 18 30.

Dersom du ønsker å anmelde et overgrep, kan du kontakte den lokale politistasjonen. Ringsaker lensmannskontor er det nærmeste politikontoret til Moelv, og har adresse Nygata 22, 2380 Brumunddal. Du kan kontakte lensmannskontoret på 02800.

Hedmarken tingrett er førsteinstansdomstol under Eidsivating lagdømme og dekker blant annet Ringsaker kommune. Tingretten ligger i Hamar, nærmere bestemt Østregate 41, 2317 Hamar.

Bistandsadvokat i Moelv

Bistandsadvokatordningen gir fornærmede og etterlatte i enkelte alvorlige overgrepssaker mm. krav på advokathjelp dekket av staten. Advokaten vil bistå gjennom hele prosessen. Retten inntrer allerede før anmeldelse, og du kan slik kostnadsfritt diskutere saken med bistandsadvokaten før du eventuelt velger å anmelde. Advokatfirma Campbell & Co har filial i Moelv og tar på seg oppdrag som bistandsadvokater. Du kan imidlertid kontakte et hvilket som helst firma i landet som tar slike saker. Det kan lønne seg å finne et advokatfirma med god erfaring fra lignende saker.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.