Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Lillesand

Lillesand er en kommune og en by i Aust-Agder fylke. I kommunen totalt bor det ca. 10 700, mens byen har ca. 7700 innbyggere. Husk at du har krav på kostnadsfri advokathjelp dersom du har krav på bistandsadvokat – les mer våre bistandsadvokater dette her.


Utsatt for overgrep i Lillesand?

Det nærmeste overgrepsmottaket til Lillesand ligger i Kristiansand og heter Overgrepsmottaket i Agder. Besøksadressen hit er Egsveien 100, 4615 Kristansand, og du kan kontakte de per telefon på nr. 38 07 34 00. I Kristiansand ligger også nærmeste overgrepssenter. Dette heter Senter mot seksuelle overgrep – Agder og ligger i Markensgt. 37, 2 etg. Telefonnr. hit er 38 07 11 11. Her kan man  få råd og støtte etter å ha vært utsatt for et seksuelt overgrep. Tilbudet er gratis og senterne er åpne for alle.

Dersom du ønsker å anmelde et overgrep i Lillesand, kan du kontakte den lokale politistasjonen. Lillesand lensmannskontor har adresse Vestregate 15B, 4790 Lillesand og kan nås på nr. 37 26 86 60.

Ved akutt behov for botilbud eller noen å snakke med, kan du også ta kontakt med et krisesenter. Du kan selv kontakte krisesenteret. Telefonnr. til Vest-Agder krisesenter for kvinner er 38 10 22 00, mens telefonnr. til Krisesenter for menn, Kristiansand er 91 36 65 24. Adressen til krisesentrene er hemmelig.

Lillesand tilhører Kristiansand tingrett som er førsteinstansdomstol under Agder lagdømme.

Bistandsadvokat i Lillesand

Overgrepsutsatte har ofte krav på bistandsadvokat dekket av staten. Dersom man har krav på slik advokathjelp kan man kostnadsfritt diskutere en eventuell anmeldelse med en advokaten, også selv om man ikke anmelder saken. Velger man derimot å anmelde, vil advokaten sørge for å få oppnevning som bistandsadvokat. Advokatutgiftene dekkes fullt ut av det offentlige, og advokaten vil bistå gjennom hele prosessen.

Selv om det finnes få eller ingen advokatfirmaer som spesialiserer seg på overgrepssaker i Lillesand kommune, er det i Norge fritt advokatvalg. Man kan dermed kontakte et spesialisert firma i for eksempel Oslo. Vi har en rekke bistandsadvokater som kan hjelpe deg kostnadsfritt  dersom du har krav på bistandsadvokat – ta gjerne kontakt med bistandsadvokatene våre for å se om du har krav på bistandsadvokat

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.