Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Larvik

Dersom du har blitt utsatt for et straffbart forhold i Larvik og ønsker å forfølge forholdet er det en rekke tilbud du kan benytte deg av. Primært kan du anmelde forholdet til politiet, men du kan også oppsøke et overgrepmottak og i noen tilfeller få bistand av en bistandsadvokat. Denne artikkelen er primært skrevet for hvilke alternativer du har i Larvik kommune etter alvorlige straffbare handlinger som for eksempel voldtekt og familievold. Trykk her dersom du vil kontakte våre bistandsadvokater.

Politistasjon eller overgrepmottak i Larvik

Dersom du primært ønsker å anmelde den straffbare handlingen kan du oppsøke din lokale politistasjon. Besøksadressen til Larvik politistasjon er brannvaktsgate 7, 3256 Larvik. Telefonnummeret er 333 44 400. Du kan enten dra rett til politistasjonen og fylle ut et anmeldelseskjema, eller så kan du kontakte politistasjonen på telefon og avtale et møte.

Mange vil også få mye ut av å oppsøke det nærmeste overgrepsmottaket. Det er en rekke overgrepsmottak rundt om i Norge. Formålene med overgrepsmottakene er å være en sentral for ofre for alvorlige straffbare handlinger. Her kan du få psykologisk støtte, rådgivning, hjelp til bevissikring, hjelp til anmeldelse, rettslig bistand og liknende. Det nærmeste overgrepsmottaket ligger i Sandefjord, og besøksadressen er Bugårdgaten 9 B 3208 Sandefjord, mens telefonnummeret er 33 48 20 30.

Bistandsadvokat i Larvik

I noen tilfeller vil du også ha krav på bistandsadvokat. Dette er en gratis advokat som finansieres av staten, med andre ord er det gratis for den fornærmede. Bistandsadvokatens oppgaver er å hjelpe fornærmede under eventuell anmeldelse, rettssak, avhør, etc. En viktig oppgave vil også være å søke om voldsoffererstatning fra staten.

Du kan fritt velge hvilken bistandsadvokat du ønsker og det er ikke noe krav om at bistandsadvokaten bor i Larvik. Dermed har du en rekke aktuelle bistandsadvokaten i nærheten, da mange særlig i Oslo. Er du usikker på om du har krav på bistandsadvokat kan du kontakte en bistandsadvokat for å høre, eller lese deg opp nærmere på overgrep.no Ta gjerne kontakt med våre bistandsadvokater dersom du lurer på om du har krav på fri rettshjelp.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.