Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Kragerø

Kragerø er en by og en kommune i Telemark fylke. Kommunen har ca. 10 500 innbyggere. Tilbudene for overgrepsutsatte i Telemark er i hovedsak lokalisert i Skien, men det ligger flere advokatfirmaer i Kragerø som påtar seg oppdrag som bistandsadvokater i overgrepssaker. Trykk her dersom du vil kontakte våre bistandsadvokater.


Utsatt for overgrep i Kragerø?

Kragerø er deltagerkommune for Overgrepsmottaket i Telemark som er lokalisert i Skien, nærmere bestemt i Ulefossvegen 55, 3710 Skien. Her kan overgrepsutsatte få medisinske undersøkelser, råd og veiledning. Du kan kontakte overgrepsmottaket på telefonnummeret 116 117.

I Telemark fylke finnes det videre ett overgrepssenter. Dette heter Senter mot incest og seksuelle overgrep i Telemark og er et støttesenter for kvinner, menn, jenter og gutter som har opplevd seksuelle overgrep enten som barn eller voksne. Her kan man få råd, støtte og veiledning. Besøksadressen hit er Birgittes gate 19, 3730 Skien. Du kan kontakte overgrepssenteret per telefon på 35 58 88 80.

Krisesenteret i Telemark er krisesenter for blant annet Kragerø kommune. Dette er døgnåpent og kan kontaktes på 35 50 38 00. Krisesenteret er et lavterskeltilbud for de som har vært utsatt for overgrep, og tilbyr blant annet midlertidig botilbud og dagssamtaler. Adressen er hemmelig.

Dersom du ønsker å anmelde et overgrep, kan du kontakte den lokale politistasjonen. Kragerø politistasjon ligger i Gamle Kragerøvei 9, 3770 Kragerø. Du kan kontakte politiet ved å ringe 02800.

Nedre Telemark tingrett er en førsteinstansdomstol under Agder lagdømme. Tingretten ligger i Skien og dekker kommunen Kragerø. Besøksadressen hit er Gjerpensgate 16, 3716 Skien, og telefonnummeret er 35 69 20 00.

Bistandsadvokat i Kragerø

Gjennom bistandsadvokatordningen kan fornærmede og etterlatte i en del alvorlige straffesaker ha krav på gratis advokathjelp dekket av staten. Bistandsadvokaten vil bistå gjennom hele prosessen, allerede fra før anmeldelse til eventuelle rettsforhandlinger. I Kragerø finnes det i alle fall to advokatfirmaer som påtar seg saker som bistandsadvokat. Ta gjerne kontakt med våre bistandsadvokater dersom du lurer på noe.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.