Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Eidsvoll

Eidsvoll er en kommune på Øvre Romerike i Akershus fylke. Eidsvoll har ca. 18 000 innbyggere. Eidsvoll er sete for Øvre Romerike tingrett. Dersom du har krav på bistandsadvokat vil all advokathjelp være kostnadsfri – trykk her for å kontakte våre advokater for å finne ut om du har krav på fri rettshjelp.


Anmelde voldtekt, seksuelle overgrep eller familievold på Eidsvoll

Det voldtektsmottaket som er nærmest Eidsvoll ligger i Oslo. Det er her man må dra for å sikre eventuelle spor etter seksuelle overgrep. Voldtektsmottaket kan også hjelpe til med å kontakte politiet for å få i gang en prosess med anmeldelse av voldtekten eller overgrepet.

Det er dessverre ingen overgreps- eller incestsenter i Eidsvoll. Dersom du har behov for å snakke med noen så ligger det nærmeste incest/overgrepssenteret i Oslo.

Dersom du for eksempel har brutt ut av et forhold med vold kan du kontakt Romerike krisesenter på telefon 66 93 23 10. Dette er et døgntilbud til personer som er utsatt for overgrep eller familievold og trenger et midlertidig sted å bo eller skjule seg.

Politiet på Eidsvoll ligger i Trondheimsvegen 224, 2070 Råholt og har telefonnummer 63 96 92 40. Du kan kontakte politiet dersom du skal anmelde overgrep, voldtekt, familievold eller noe annet straffbart. Normalt må man avtale time for å inngi forklaring, men dette er ikke nødvendig dersom man skal anmelde et straffbart forhold som har funnet sted helt nylig og det dermed vil være viktig med rask etterforskning som følge av mulige spor eller vitneforklaringer som bør skje raskt.

Øvre Romerike tingrett ligger i Eidsvoll i Eidsvollvegen 154, 2080 Eidsvoll. Tingretten er verneting for straffesaker i Eidsvoll, Ullensaker, Nannestad, Hurdal og Nes. Det er i utgangspunktet her straffesaken skal gå dersom det blir tatt ut tiltale og ingenting tilsier at saken bør holdes noe annet sted.

Øvre Romerike tingrett ligger i Eidsvoll

 

Bistandsadvokat i Eidsvoll

Om du har blitt utsatt for vold i nære relasjoner fra for eksempel en partner eller ektefelle, eller er utsatt for seksuelle overgrep i form av voldtekt eller andre overgrep, så har du krav på bistandsadvokat til å hjelpe deg i prosessen med anmeldelse. Bistandsadvokaten hjelper deg med alt fra selve anmeldelsen, etterforsknig og i retten, samt med voldsoffererstatning.

Vi har en rekke erfarne bistandsadvokater tilknyttet denne siden som kan hjelpe deg dersom du ønsker dette – trykk her for å lese mer om våre bistandsadvokater.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.