Gå til hovedinnhold Gå til søk

Bistandsadvokat i Mosjøen

Mosjøen er en by i Helgeland i Vefsn kommune i Nordland fylke. Det er ca 10 000 innbyggere i Mosjøen. Det er noen få advokatfirmaer i Mosjøen som tar oppdrag som bistandsadvokat. Vi har også en rekke bistandsadvokater tilknyttet denne siden som kan hjelpe deg – trykk her for å se om du har rett på kostnadsfri bistandsadvokat.

Anmelde overgrep eller familievold i Mosjøen

Det nærmeste overgrepsmottaket ligger på Mo i Rana. Dersom du ønsker noen å prate med kan du kontakte Senter mot incest og seksuelle overgrep – Nordland, som ligger i Peter Bechs gate 11 i Mosjøen.

Ved anmeldelse kan du kontakte den lokale politistasjonen som er Mosjøen politistasjon. Politistasjonen har adresse Skjervgata 41, 8656 Mosjøen. Telefonnummeret er 75112700. Politistasjonen er en del av Nordland politidistrikt.

Rette verneting for straffesaker vil være Alstahaug tingrett, som ligger i Sandnessjøen. Lagmannsretten er Hålogaland lagmannsrett.

Justisbygget i Mosjøen

Bistandsadvokat i Mosjøen

Den som anmelder voldtekt eller andre overgrep, samt familievold, vil ha krav på bistandsadvokat. Man velger selv bistandsadvokat, og advokaten søker seg oppnevnt selv hos tingretten. Man har også krav på fri rettshjelp til å snakke med en advokat om hvorvidt man skal anmelde eller ikke. Dersom du ønsker det kan du også kontakte bistandsadvokatene tilknyttet denne siden for å få rådgivning og bistand.

 

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.